Het team stelt zich voor

Hondenschool Zwolle wordt geleid door Claudia Nieuwkerk. Zij wordt daarbij terzijde gestaan door een team van enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten voor de hondenschool. Uiteraard zijn ook alle hulpinstructeurs opgeleid. Samen helpen zij u bij het beantwoorden van uw vragen, het geven van advies en het begeleiden en trainen van uw hond.

Claudia Nieuwkerk – Eigenaar Hondenschool

Mijn naam is Claudia en samen met manlief en onze 2 poedel(b)engels wonen wij met veel plezier in Zwolle.

Inmiddels ben ik al 15 jaar “besmet” met het poedelvirus en verdiep ik mij nog steeds verder in de hond in de breedste zin van het woord.

Vanuit mijn beroep als hondentrimster is mijn interesse gewekt voor het trainen van honden en heb ik een aantal jaren geleden mijn kynologisch instructeur diploma gehaald en als (hulp)instructeur bij de hondenschool geholpen. Omdat ik het heel belangrijk vind om kennis actueel te houden doe ik nog regelmatig aan bijscholing voor beide beroepen.

 

Eefje – Instructeur Hoopers

Dit ben ik, Eefje, samen met mijn hond Fenna.

Wij wonen in Ermelo bij onze 2 katten (zoals een ieder wel bekend is: een hond heeft een baasje en een kat personeel!).

Eigenlijk is de liefde voor dieren met de paplepel ingegoten, wat wil je als dochter van een dierenarts!

Na het afronden van de studie diermanagement te Barneveld (2006), ben ik de hondenwereld verder gaan ontdekken, door o.a. het trainen van hulp- en geleidehonden in Lelystad en op het heerlijk warme eiland Curaçao.

Vanaf april 2014 zet ik mij ook in als instructeur in Zwolle, bij de lessen Hoopers op de maandagmiddag. Vinden u en uw hond het ook zo leuk om samen op een verantwoorde wijze plezier te hebben? Dan hoop ik u binnenkort te zien in Zwolle.

Eefje – Instructeur Hoopers

Dit ben ik, Eefje, samen met mijn hond Fenna.

Wij wonen in Ermelo bij onze 2 katten (zoals een ieder wel bekend is: een hond heeft een baasje en een kat personeel!).

Eigenlijk is de liefde voor dieren met de paplepel ingegoten, wat wil je als dochter van een dierenarts!

Na het afronden van de studie diermanagement te Barneveld (2006), ben ik de hondenwereld verder gaan ontdekken, door o.a. het trainen van hulp- en geleidehonden in Lelystad en op het heerlijk warme eiland Curaçao.

Vanaf april 2014 zet ik mij ook in als instructeur in Zwolle, bij de lessen Hoopers op de maandagmiddag. Vinden u en uw hond het ook zo leuk om samen op een verantwoorde wijze plezier te hebben? Dan hoop ik u binnenkort te zien in Zwolle.

Jeanine – Instructeur Dogfrisbee

Mijn naam is Jeanine. Ik woon samen met mijn man, twee kinderen en 2 honden, een kruising Alt Deutsche Hutehund en een Border Collie, in Zwolle.

10 jaar geleden ben ik in contact gekomen met Hondenschool Zwolle en daar heb ik diverse lessen verzorgd. Nadat ik een aantal instructeur cursussen en workshops heb gevolgd, op de hondenschool en daarbuiten, ben ik mij meer gaan richten op dogfrisbee.

Op dit moment leid ik op vrijdagmiddag en -avond de dogfrisbee-lessen via mijn eigen club DiscoverFrisbee.

 

Mirjam – Hulpinstructeur

Mijn naam is Mirjam, sinds november 2010 is Lindy mijn eerste hond in mijn leven en wij doen samen aan Canicross. Tevens help ik Claudia met de lessen op zaterdag en op andere dagen wanneer nodig. Dit doe ik met veel plezier.

Tot ziens op de hondenschool!

Mirjam – Hulpinstructeur

Mijn naam is Mirjam, sinds november 2010 is Lindy mijn eerste hond in mijn leven en wij doen samen aan Canicross. Tevens help ik Claudia met de lessen op zaterdag en op andere dagen wanneer nodig. Dit doe ik met veel plezier.

Tot ziens op de hondenschool!

Patrick Slagboom – Instructeur speuren en opleiding tot Kynologisch instructeur

Sinds 2004 werk ik professioneel met honden en hun baasjes en ik was van 2004 tot 2016 eigenaar van Hondenschool Zwolle.

Vanaf 2017 heeft Claudia de hondenschool overgenomen en richt ik mij op Speurlessen, Kynocademy en evenementen.

Zelf hebben we 4 jachthonden waarmee we actief canicrossen, bikejören en speuren.

Ik ben als gastdocent verbonden aan A.O.C. De Groene Welle in Zwolle en heb een eigen opleiding tot Kynologisch Instructeur.

Sandra – Instructeur Hoopers

Ik ben Sandra en woon samen met mijn man, kinderen en 2 honden in Zwolle. Vanaf 2005 kom ik al bij Hondenschool Zwolle. Eerst met mijn herplaatser Rakker en daarna heb ik met mijn andere honden ook verschillende cursussen gedaan.

Na een aantal jaar werd ik instructeur bij verschillende cursussen zoals de basis, vervolg, behendigheid en dogfrisbee. Ik heb de opleiding kynologisch instructeur gedaan en ook de opleiding hondengedragstherapeut.

Sinds 2014 geef ik samen met Eefje les in Hoopers. Een uitdagende, actieve sport die je samen met je hond beoefent. Door samen te sporten met je hond groeit de onderlinge band en zal het zelfvertrouwen van je hond groeien.

Hopelijk komen we elkaar snel tegen op de hondenschool en gaan we samen werken aan een super relatie tussen u en uw hond.

Sandra – Instructeur Hoopers

Ik ben Sandra en woon samen met mijn man, kinderen en 2 honden in Zwolle. Vanaf 2005 kom ik al bij Hondenschool Zwolle. Eerst met mijn herplaatser Rakker en daarna heb ik met mijn andere honden ook verschillende cursussen gedaan.

Na een aantal jaar werd ik instructeur bij verschillende cursussen zoals de basis, vervolg, behendigheid en dogfrisbee. Ik heb de opleiding kynologisch instructeur gedaan en ook de opleiding hondengedragstherapeut.

Sinds 2014 geef ik samen met Eefje les in Hoopers. Een uitdagende, actieve sport die je samen met je hond beoefent. Door samen te sporten met je hond groeit de onderlinge band en zal het zelfvertrouwen van je hond groeien.

Hopelijk komen we elkaar snel tegen op de hondenschool en gaan we samen werken aan een super relatie tussen u en uw hond.

Bedrijfsgegevens

Hondenschool Zwolle is een handelsnaam van
Honden Totaal Service Zwolle

KvK: 59455780

Bank: NL17 RABO 0314 6921 93 t.n.v. Honden Totaal Service Zwolle

Adres: Hollewandsweg 15, 8014BE Zwolle

Telefoon en What's app: 06-26423022

E-mail: info[at]hondenschoolzwolle.nl

Trainingslocatie

Ruitersportcentrum Zwolle Hollewandsweg 15 8014BE Zwolle

(Klik op de afbeelding voor een groter formaat)

© Copyright 2009-2019, Hondenschool Zwolle  -  Disclaimer